Diensten

Ontwerp

Door eerst goed naar uw wensen te luisteren, zijn wij in staat om een tuin te ontwerpen die aan uw wensen voldoet en binnen het budget past.
Bij het maken van een ontwerp letten wij op allerlei facetten van een tuin zoals de bruikbaarheid, inval van zonlicht en de verandering van de tuin door het jaar heen.

Aanleg

Een tuin opnieuw aanleggen kost veel tijd.
De materialen en deskundigheid die wij in huis hebben zorgen er voor dat het werk snel en efficient kan gebeuren. Bij het aanleggen van de tuin zorgen we ook voor bestratingsontwerpen en de aanvoer van alle benodigde materialen.

Onderhoud

Een tuin leeft, en dat betekent onderhoud. U tuin mooi en netjes houden vraagt om groene vingers. Met regelmaat vakkundig en professioneel snoeien, bemesten en verwijderen van onkruid zorgt u ervoor dat uw tuin in optimale conditie is en u er dus extra lang van kan genieten!

Renovatie

Ziet u uw tuin verouderen? Steeds meer beplanting valt weg? Of wilt u gewoon een nieuwe tuin?
Laat ons naar uw oude tuin kijken en wij stellen een plan op om uw oude tuin nieuw leven in te blazen.

Boomverzorging

Professionele boomverzorging maakt het mogelijk om de bomen te laten groeien zoals u dat zou willen! Een boom heeft gedurende zijn hele levenscyclus verzorging nodig.
Het is van groot belang om deze zorg goed te verlenen om de boom in de juiste vorm en grootte te krijgen. Door onze vakkundigheid kunnen wij zorg leveren voor alle soorten bomen in allerlei leeftijdscategorieën.

Bestrating

De contouren van het straatwerk bepalen de vormgeving van uw tuin in elk gewenst maatwerk. Wij maken alle soorten bestrating van beton tot natuursteen.

Kunstgras
Graszoden

Bij ons kunt u kiezen tussen graszoden en kunstgras. Wij geven u ook advies over het onderhoud hiervan. Daarnaast bieden wij ook onderhoudscontacten voor bestaande gazons.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een zeer belangrijk element van uw tuin. Dit geeft namelijk een sfeerimpressie, rust, beleving en vooral veel kleur. Elke plant heeft van nature een eigen gewenste standplaats, hierbij moet u denken aan vochtig, droog, schaduw en zon.

De bodem, het grondwater en de omgeving spelen een zeer belangrijke rol om te bepalen welke beplanting daar gewenst is.